...
Have a break, have a #KitKat 😋 #kitkatgreentea #nomnom  (at Syifa’s)

Have a break, have a #KitKat 😋 #kitkatgreentea #nomnom (at Syifa’s)

1 month ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
I was tagged by @mayadoeseverything, @ndamthn, and @putifauziaf, thanks :’* mungkin banyak dari kalian yg menerka2 gua seperti apa.. well, now here we go #20factsaboutme semoga banyak yg belum kalian tauu..
1. Lahir dgn nama lengkap Syifa Khairin (arti: penyembuh/obat yang baik), dan dari 4 orang di rumah, cuma gua yg punya nama 2 kata di akte lahir
2. Pernah dipanggil “Siput” pas SD gara2 gua kalo ngapa2in lelet bangett
3. Suka warna biru dan Hello Kitty :3
4. Kepo karena gue tipe yg perhatian sama orang :3 #eeaaa
5. Rempong
6. Berisik
7. Pecicilan
8. Love to make new friends
9. Susah banget gemuk
10. Tapi suka makan banyak tapi kadang males *hayoloh
11. Ngefans sama Girls’ Generation *yeaa
12. Converse pink my one and only All Star’s
13. Kerudungan dari kelas 2 SMA
14. Single *uhuk
15. Pacaran baru sekali
16. Suka ngaca dan cari angle buat foto #selfie
17. Gak suka buah durian
18. Benci sama tokek, kecoa, tikus, cacing, dan hewan semacam itu
19. Kurang interest sama flat shoes sbnrnya, karena akan mudah rusak kalo udh dipake gua
20. Paling males kalo disuruh2 tapi dgn proses yg maksa. That’s worse~

Done yeaa.. yg kena tag silakan berfikir keras #20factsaboutme nyaaa :3 xixi <3
sepertinya belum semua faktanya ditulis yaa, yaudahlah tambahin sendiri ajaa~


*ps: yg udh ngeupdate tp kena tag komen aja nanti tag sama komennya akika hapuss. Xo♡

I was tagged by @mayadoeseverything, @ndamthn, and @putifauziaf, thanks :’* mungkin banyak dari kalian yg menerka2 gua seperti apa.. well, now here we go #20factsaboutme semoga banyak yg belum kalian tauu..
1. Lahir dgn nama lengkap Syifa Khairin (arti: penyembuh/obat yang baik), dan dari 4 orang di rumah, cuma gua yg punya nama 2 kata di akte lahir
2. Pernah dipanggil “Siput” pas SD gara2 gua kalo ngapa2in lelet bangett
3. Suka warna biru dan Hello Kitty :3
4. Kepo karena gue tipe yg perhatian sama orang :3 #eeaaa
5. Rempong
6. Berisik
7. Pecicilan
8. Love to make new friends
9. Susah banget gemuk
10. Tapi suka makan banyak tapi kadang males *hayoloh
11. Ngefans sama Girls’ Generation *yeaa
12. Converse pink my one and only All Star’s
13. Kerudungan dari kelas 2 SMA
14. Single *uhuk
15. Pacaran baru sekali
16. Suka ngaca dan cari angle buat foto #selfie
17. Gak suka buah durian
18. Benci sama tokek, kecoa, tikus, cacing, dan hewan semacam itu
19. Kurang interest sama flat shoes sbnrnya, karena akan mudah rusak kalo udh dipake gua
20. Paling males kalo disuruh2 tapi dgn proses yg maksa. That’s worse~

Done yeaa.. yg kena tag silakan berfikir keras #20factsaboutme nyaaa :3 xixi <3
sepertinya belum semua faktanya ditulis yaa, yaudahlah tambahin sendiri ajaa~


*ps: yg udh ngeupdate tp kena tag komen aja nanti tag sama komennya akika hapuss. Xo♡

1 month ago 1 note
Post permalink Reblog this post View larger
...
Thank you so much for the awesome surprises, guys!! thanks for all of your wishes and prayers.. I hope all of those hopes will come true soon! aamiin! Once more, thank you so much! Love you all♥

Happy Birthday to Me 💕

Thank you so much for the awesome surprises, guys!! thanks for all of your wishes and prayers.. I hope all of those hopes will come true soon! aamiin! Once more, thank you so much! Love you all♥

Happy Birthday to Me 💕

1 month ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
Good morning, September ☀😄😆🙌💕

Good morning, September ☀😄😆🙌💕

1 month ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
🌊☀Day 2. We were like a beach girls at Parangtritis. Took many pictures and played with the sea wave. Celana sampe basah selutut😂 tapi kering di perjalanan menuju Museum Vredeburg yg terletak di ujung Jalan Malioboro. Emg dasarnya anak bolang siih, jalan kaki pun jadi. Kurang strong apa coba? 😁😅 wkwkwkwk 🚶🚶🚶♡

🌊☀Day 2. We were like a beach girls at Parangtritis. Took many pictures and played with the sea wave. Celana sampe basah selutut😂 tapi kering di perjalanan menuju Museum Vredeburg yg terletak di ujung Jalan Malioboro. Emg dasarnya anak bolang siih, jalan kaki pun jadi. Kurang strong apa coba? 😁😅 wkwkwkwk 🚶🚶🚶♡

1 month ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
☀Day 1. Actually we went to Prambanan Temple and Malioboro market. But at Malioboro we didn&#8217;t have time to take many pictures, and I don&#8217;t have any ._. (at Prambanan Temple, Yogyakarta, Indonesia.)

☀Day 1. Actually we went to Prambanan Temple and Malioboro market. But at Malioboro we didn’t have time to take many pictures, and I don’t have any ._. (at Prambanan Temple, Yogyakarta, Indonesia.)

1 month ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
'Being weird is a normal way to be happy&#8221; 😜😋😁😽💕

'Being weird is a normal way to be happy” 😜😋😁😽💕

2 months ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
Meet up!♥♥♥♥ nanti lagi kita jalanjalan yeaaa 😘😘🙌💕 (at Syifa&#8217;s)

Meet up!♥♥♥♥ nanti lagi kita jalanjalan yeaaa 😘😘🙌💕 (at Syifa’s)

2 months ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
We keep the tired feeling behind our bright smile 😊 being happy is simple~ #latepostaja  (at Dufan-Taman Impian Jaya Ancol)

We keep the tired feeling behind our bright smile 😊 being happy is simple~ #latepostaja (at Dufan-Taman Impian Jaya Ancol)

2 months ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
...
You shouldn&#8217;t have a plan to do with your bestie. But there&#8217;s always something that you may not forget; take some pics with them♡😘💕 with Emilia – View on Path.

You shouldn’t have a plan to do with your bestie. But there’s always something that you may not forget; take some pics with them♡😘💕 with Emilia – View on Path.

2 months ago 0 notes
Post permalink Reblog this post View larger
Instagram